SERVICII

Condiţionat şi tratat seminţe.

Fertiagro dispune de o staţie de condiţionat seminţe, unde fermierii care îşi produc singuri necesarul de seminţe de păioase, pot condiţiona şi trata aceste seminţe.
De asemenea, două maşini de tratat mobile pot fi transportate la sediul clienţilor care efectuează tratamentul seminţelor în fermele proprii.

Lucrari agricole

Fertiagro Grains ofera servicii complete in camp.
Doua combine John Deere seria SI cu flux axial, avand echipamente pentru toate culturile sunt disponibile de la prima recolta.

O masina de erbicidat autopropulsata John Deere de mare productivitate poate efectua tratamente in vegetatie si atunci cand stadiul de dezvoltare al plantelor nu mai permite intrarea in camp cu utilajele clasice tractate.

Tratamentele la culturile de rapita, floarea soarelui sau porumb atunci cand plantele sunt mari sunt absolut necesare in situatia in care exista atacuri puternice de boli sau daunatori. O semanatoare de prasitoare cu fertilizare Kuhn, un cultivator cu fertilizare, ambele pe 8 randuri sunt ultimele utilaje intrate in parcul Fertiagro Grains.
De asemenea, doua semanatori pentru paioase asigura un semanat de calitate toamna.
Parcul de tractoare are unitati cu puteri intre 130- 240 CP. Toata gama de echipamente ( pluguri, discuri, combinatoare ) este disponibila.

Astfel, Fertiagro Grains ofera servicii de la pregatirea terenului pana la recoltare.

Consultanţă

Pentru orice problemă apărută în câmp, ne deplasăm la faţa locului şi oferim soluţiile şi tratamentele necesare rezolvării acesteia în cel mai scurt timp, fără ca viitoarea producţie să fie afectată.

Barter

Clienţii noştri pot achita contravaloarea inputurilor achiziţionate în cereale, la momentul recoltei punându-le la dispoziţie mijloacele auto necesare transportului producţiei direct din câmp.

Achiziții cereale

Deoarece am oferit prețuri competitive la cereale, sunt fermieri care nu sunt clienții noștri pe partea de inputuri dar care doresc să colaboreze cu noi pe partea de vanzare a producției. Așa am dezvoltat an de an Fertiagro Grains care are din ce in ce mai multi clienti carora le achizitioneaza productia.