Intelegem nevoia de calitate etc...."Un produs „bio“ este un produs pentru care nu s-au folosit pesticide. Agricultura biologică respectă consumatorul, dar şi mediul înconjurător şi biodiversitatea şi se bazează pe reciclare, rotaţia culturilor, interzicerea organismelor modificate genetic (OMG) şi a hormonilor şi antibioticelor în creşterea animalelor."

SEMINTE DE CALITATE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

Echipa noastra se ocupa...."Un produs „bio“ este un produs pentru care nu s-au folosit pesticide. Agricultura biologică respectă consumatorul, dar şi mediul înconjurător şi biodiversitatea şi se bazează pe reciclare, rotaţia culturilor, interzicerea organismelor modificate genetic (OMG) şi a hormonilor şi antibioticelor în creşterea animalelor."

ATENTIE LA DETALII

Ne dorim sa oferim clientilor nostri ..."Un produs „bio“ este un produs pentru care nu s-au folosit pesticide. Agricultura biologică respectă consumatorul, dar şi mediul înconjurător şi biodiversitatea şi se bazează pe reciclare, rotaţia culturilor, interzicerea organismelor modificate genetic (OMG) şi a hormonilor şi antibioticelor în creşterea animalelor."

img_divider

Beneficiile produselor noastre

"Un produs „bio“ este un produs pentru care nu s-au folosit pesticide. Agricultura biologică respectă consumatorul, dar şi mediul înconjurător şi biodiversitatea şi se bazează pe reciclare, rotaţia culturilor, interzicerea organismelor modificate genetic."

 Calitate si garantia bio
Cresterea valorii etc
 Aspect datorat calitatii etc
Certificare si etc
Seminarii, materiale, documentare