Compania Fertiagro

Compania Fertiagro a fost fondată în anul 2003. La început a fost o companie care oferea doar produse pentru protecția plantelor. În timp, clienţii au cerut şi seminţe, apoi şi îngrăşăminte.  Portofoliul de clienţi ai companiei s-a mărit, cererile acestora au devenit tot mai complexe. Aria acoperita de Fertiagro a crescut de la an la an, astfel, fiind prezenti in judetele din partea de S-E a Romaniei

Astăzi, Fertiagro este o companie în continuă dezvoltare, oferind clienţilor o gamă variată de produse pentru protecţia plantelor, seminţe şi îngrăşăminte. Fertiagro este dealer autorizat al celor mai importante companii din domeniul produselor de protecţia plantelor ca Bayer, Corteva, Nufarm, Syngenta, BASF, UPL, etc, seminţe, Pioneer, KWS, Monsanto, etc.

Pe lângă cele mai performante soiuri şi hibrizi de seminţe, pesticide de ultimă generaţie, Fertiagro oferă clienţilor şi toată gama de îngrăşăminte de la NPK , DAP, azotat sau uree, până la îngrăşăminte foliare.

Fertiagro deţine o staţie de condiţionat şi tratat seminţe, unde clienţii pot condiţiona si trata seminţele de păioase care urmează să fie însămânţate.

Clienţii noştri beneficiază de aceeaşi atenţie, fie că sunt fermieri mari, fie că sunt fermieri care lucrează câteva zeci de ha.

Deoarece în ultimii ani, tot mai mulţi fermieri au solicitat să plătească contravaloarea inputurilor achiziţionate, in cereale, Fertiagro a devenit un integrator. Pentru a putea oferi cele mai bune preţuri la cereale, in 2012 a  luat fiinţă Fertiagro Grains, companie care se ocupa de comerţul cu cereale, aceasta colaborând cu cei mai mari traderi de pe piaţa din România.

De asemenea, in ferma proprie, Fertiagro Grains produce mai multe soiuri de seminte de cereale paioase

Din primăvara anului 2014, Fertiagro Grains intră şi pe piaţa serviciilor pentru agricultura.

Avem in dotare un  utilaj autopropulsat John Deere de mare productivitate  cu care se pot efectua tratamente care altfel nu pot fi efectuate decât aero.

Doua  combine John Deere seria SI  cu flux axial au intrat in ultimii doi ani in parcul de utilaje. Acestea  asigura o calitate deosebita a recoltei.

Semanatori pentru toate culturile, echipamente de pregatit terenul, toate sunt disponibile pentru clientii nostri.

Aşadar, grupul Fertiagro oferă clienţilor săi absolut totul, de la înfiinţarea culturii, intretinerea acesteia până la recoltare.