Condiţionat şi tratat seminţe.

Fertiagro dispune de o staţie de condiţionat seminţe, unde fermierii care îşi produc singuri necesarul de seminţe de păioase, pot condiţiona şi trata aceste seminţe.
De asemenea, două maşini de tratat mobile pot fi transportate la sediul clienţilor care efectuează tratamentul seminţelor în fermele proprii.

Tratamente în vegetaţie.

Din primăvara anului 2014, oferim clienţilor noştri posibilitatea de a efectua tratamente în vegetaţie cu un utilaj autopropulsat de ultimă generaţie, de mare productivitate, tratamentele putând fi efectuate şi atunci când fazele de dezvoltare ale plantelor nu mai permit intrarea în câmp cu utilajele clasice tractate.
Incepând cu campania 2019, Fertiagro ofera si servicii de recoltat. O combina cu flux axial, avand echipamente pentru toate culturile va fi disponibila de la prima recolta.
Lucrarile de pregatire a terenului ( arat, discuit, fertilizat ) completeaza
gama de servicii pe care Fertiagro le ofera clientilor

Consultanţă

Pentru orice problemă apărută în câmp, ne deplasăm la faţa locului şi oferim soluţiile şi tratamentele necesare rezolvării acesteia în cel mai scurt timp, fără ca viitoarea producţie să fie afectată.

Barter

Clienţii noştri pot achita contravaloarea inputurilor achiziţionate în cereale, la momentul recoltei punându-le la dispoziţie mijloacele auto necesare transportului producţiei direct din câmp.

Achiziții cereale

Deoarece am oferit prețuri competitive la cereale, au inceput sa apară si fermieri care nu sunt clienții noștri dar care doresc să colaboreze cu noi pe partea de vanzare a producției. Așa am dezvoltat in ultimii ani Fertiagro Grains care se ocupă în principal de achiziția de cereale.

img_divider